Fysioterapia

Fysioterapiassa tavoitteena on ylläpitää ja parantaa toimintakykyä ja liikkumista. Alentunut toimintakyky voi olla seurausta jostain vammasta, tapaturmasta, äkillisestä tai pitkittyneestä kiputilasta. Lisäksi yleinen syy fysioterapiaan hakeutumiselle on leikkausta edeltävä tai leikkauksen jälkeinen kuntoutus. Fysioterapialla voidaan myös ennaltaehkäistä kehon vääränlaisesta kuormituksesta johtuvia kiputiloja ja ongelmia.Tavoitteenamme on auttaa asiakas mahdollisimman nopeasti takaisin kivuttomaan aktiiviseen elämään!

Fysioterapiassa pyritään katsomaan asiakkaan tilanne kokonaisvaltaisesti ja löytämään jokaiselle sopiva ja paras lähestymistapa. Meillä fysioterapia alkaa huolellisesta alkututkimuksesta. Arvioinnin perusteella luodaan fysioterapiasuunnitelma, jota seurataan terapian edetessä. Fysioterapia suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhdessä, asiakkaan tavoitteet, toiveet ja toimintakyky huomioiden. Fysioterapia sisältää ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua sekä erilaisia manuaalisia käsittelyitä.

Kivun hoitoon voidaan käyttää erilaisia fysikaalisia hoitoja, kuten TENS-sähköhoitolaitetta, ultraääntä tai akupunktiota. Fysioterapiaa voidaan toteuttaa myös kotikäynteinä. Kotikäynneillä on mahdollisuus sekä manuaalisiin käsittelyihin että terapeuttiseen harjoitteluun. Monipuoliset, helposti käytettävät liikuntavälineemme mahdollistavat harjoittelun melkeinpä missä vain.

Hoitoon pääset lääkärin määräämällä lähetteellä tai ilman. Käytössämme on Kelan suorakorvausmenetelmä, joten hoidamme Kelakorvauksen hakemisen puolestasi. Meillä käy myös vakuutusyhtiöiden maksusitoumukset.

Parhaat tulokset syntyvät asiantuntevan fysioterapeutin ja aktiivisen asiakkaan yhteistyöstä!